HIDDEN TREASURE PROJECT - Klompen

Om arrangementet

Opplev Klompen og Namsos by på en ny måte gjennom danseforestillingen “HIDDEN TREASURE PROJECT - Klompen”.

Opplev by-fjellet på en ny måte

Forestillingen inviterer publikum på en audiovisuell opplevelse rundt på Klompen, guidet gjennom trådløse hodetelefoner med en fortellerstemme på norsk. Forestillingen lar publikum oppleve by-fjellets unike forhold til perspektiv og avstand. Stedets omgivelser samt møte mellom utøver og publikum står i fokus når den lokale dansekunstneren Line Kanaris og Oslo-baserte Ingeborg Bjerke Styve inntar Klompen.

Samarbeid med lokale dansere

Sammen med medskapende elever ved Olav Duun vgs inviterer dansekunstnerne til store og små unike øyeblikk gjennom forestillingen, hvor man som publikummer får muligheten til å oppleve dans, by, natur og bevegelse både på nært hold og på avstand.

Forestillingstider

9.juni 14.00 16.30 18.30

10.juni 14.00 16.30 18.30

11.juni 12.00 15.00 18.00

Varighet ca 50 min, og har et maks antall på 12 personer per visning.

Forestillingen henvender seg til en bred målgruppe, fra tidlig ungdom til godt voksen og har en nedre aldersgrense på 10 år.

Oppmøte

Publikumsoppmøte ved Namsos Kulturhus, med felles transport (t/r) i minibuss opp til Klompen ved forestillingsstart.

_______________________________________

Koreograf og utøvende dansere: Ingeborg Bjerke Styve og Line Kanaris

Komponist og musiker: Morten Berger Stai

Lyddesigner og teknikker: Jonas Nikolai Moe Magerøy

Foto: Ingeborg Bjerke Styve

Produsert av: KOLLEKTIVNI I samarbeid med Olav Duun videregående skole, Namsos Kommune og co-produsert av Dans i Trøndelag.

Elever ved danselinjen ved Olav Duun videregående skole vil være medskapende dansere i forestillingen.

“HIDDEN TREASURE PROJECT - Klompen” er støttet av Kulturrådet, Trøndelag Fylkeskommune, Sparebank 1 SMN, Dans i Trøndelag og Namsos Kommune.