Dave Stevens Band

Om arrangementet

Velkommen til en kveld fylt med varme, sjarme og verbale digresjoner fra Dave Stevens Band

Fra Indiana til Barrique

Dave Stevens bringer den genuine følelsen av hjemstedet sitt til scenen. Den amerikanske singeren/songwriteren vokste opp i Indiana, og ble raskt påvirket av musikkulturen, Indy Car, de beryktede maisåkrene, soyaavlingene, fjærfeet og popcornet som staten er kjent for. Det er som et LP-cover fra selve røttene av Americana-stilen. Oppveksten i «the Midwest» har gitt Dave Stevens næring til en respektabel bunke låter.

Det er ikke lenge til du kan legge Dave Stevens Band i din favorittliste på Spotify. Men først har du sjansen til å oppleve bandets genuine sound, originale låter og autentiske stemning på Barrique. Velkommen til en kveld fylt med varme, sjarme og verbale digresjoner fra Dave Stevens Band

Namsosinger på scenen

Alle fire musikere er hjemmehørende i Trondheim, men kun trommis Stein-Roger Arnøy er fra trønderhovedstaden. Tore Fallet  (bass) og Bjørn Tore Hals (tangenter) er rotekte namsosinger, og håper på et sterkt hjemmepublikum når de kommer hjem til byen hvor de to startet å spille sammen allerede i 1986.

Praktisk informasjon

  • Aldersgrense 18 år
  • Dørene åpner kl.18.00
  • Kontakt Barrique for å reservere bord
  • Serveringen er åpent utover kvelden