1

Länge leve Sven-Ingvars

Legendariske Sven-Ingvars er ute på turné igjen!

22. mars 2017 gikk en av vår tids største musikkprofiler og artister bort!
Den karakteristiske stemmen til Sven-Erik Magnusson ble «tyst», men han lever i aller høyeste grad videre gjennom den enorme låtskatten som Sven-Ingvars har levert gjennom sine 60 år som band.
Turnéen som går under navnet «Länge leve Sven-Ingvars!» blir et nytt kapittel for bandet, og det er Sven-Eriks sønn, Oscar Magnusson, som nå tar plassen ved mikrofonen med stor respekt og kjærlighet til sin far.
I løpet av turnéen besøker Sven-Ingvars konsertlokaler rundt om i hele Sverige og noen få utvalgte steder i Norge for å ta publikum med på en musikalsk reise gjennom bandets låtskatt. Det blir kjente og kjære hits, nye tolkninger og bortglemte skatter, alt støpt inn i en verdig form til bandets ledestjerne, Sven-Erik Magnusson.

Oscar Magnusson sier:
"Jag ser det, lite avdramatiserat, som att jag flyttar närmare mitten av scenen och att jag kan göra något fint, relevant och bra av det och samtidigt få säga ett slags 'tack för allt pappa'. Jag kan, vill eller ska inte försöka fylla hans skor, möjligen kärleksfullt följa hans steg. Sven-Ingvars musik kommer alltid vara en del av den svenska folksjälen men den ska också leva vidare och ta plats i rummet för levande musik i framtiden"

NTE Arena, Rock City Namsos, er en av de få uvalgte konsertstedene i Norge på denne turnéen. Vi lover deg en fantastisk opplevelse!

_
_
_