«Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis - Fra Vidda til Las Vegas»

De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.

Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års turnevirksomhet. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti.

Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.
Dette er årets latterbombe.

Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Musikerne i showet er fra øverste hylle og er:
Tom Rønningsveen på keyboard, Jens R Jensen på gitar, Bjørnar Johansen på trommer – alle velkjente musikere.