«Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis - Fra Vidda til Las Vegas»

De tre musketerene Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis har satt hverandre stevne i et humoristisk, fartsfyllt og musikalsk show i toppklassen.

Arnt Hjalmar og Selnes er kjent fra mange års samarbeid i Honningsvågrevyen. Nu har de tatt steget videre og slått seg sammen med selveste Elvis, som etter mange år oppe hos vårherre er kommet ned igjen for å hjelpe de sobre herrene på den smale sti.

Herrene tør ikke garantere tørre seter, men gir dog rundhåndet lattergaranti til sitt kjære publikum.
Dette er årets latterbombe.

Hva Arnt Hjalmar, i Stein-Arild Olaussens skikkelse og Finn Arild Selnes står for, er kjent for de fleste. Men vi kan også garantere at Elvis, i Thor Erling Kornes skikkelse vil ta pusten fra de fleste med sine eminente sangferdigheter.

Musikerne i showet er fra øverste hylle og er:
Tom Rønningsveen på keyboard, Jens R Jensen på gitar, Bjørnar Johansen på trommer – alle velkjente musikere.

Billetter til «Arnt Hjalmar, Selnes & Elvis - Fra Vidda til Las Vegas»