Thomas Brøndbo med Nord Trøndelag-Kammerorkester

Thomas Brøndbo med Nord-Trøndelag Kammerorkester.

Den folkekjær kunstner og Nord-Trøndelag kammerorkester har funnet hverandre. Repertoaret vil hovedsakelig bestå av sanger Thomas har sunget og spilt inn fra før, bare at de nå blir fremført i ny drakt. I tillegg til strykeorkester blir Terje Tranaas og Daniel Viken med på tangenter og gitar, opplyser Brøndbo. For å om-arrangere kjente sanger som «Du er en drøm», «Amalie», «Skin sola» og «For kjærlighetens skyld» til strykeorkester, Brøndbo har fått bistand fra Tormod Tvete Vik - en mann med en solid navn i musikkbransjen. - Vik har arrangert sanger for Bjørn Eidsvåg, Odd Nordstoga og Marit Larsen, så dette er en dyktig kar. Det jeg har hørt så langt med dette prosjektet er veldig bra, sier Brøndbo.
Musikere: Terje Tranaas - tangenter
Daniel Viken - Guitar