Stakkars Klovn -Terje Tysland - Tribute 40th anniversary

For tredje gang er det et historisk 40-årsjubileum som skal markeres på selve hovedkonserten under Woodland-festivalen – og i år intet mindre enn jubileet for Terje Tyslands solokarriere, som startet med det legendariske albumet Stakkars Klovn i 1977.
Udødelige klassikere som «Klokker’n» og «Ka' e' du så gla' fer», og noen mer ukjente låter, skal tolkes av et kobbel av musikere fra inn- og utland, med Terje Tysland selv som hedersgjest.

Artister som skal hylle Tysland denne kvelden ved å tolke "Stakkars Klovn" er blant annet Åge Aleksandersen, Reidar Larsen, Hanne Sørvaag, Stiv Kuling, Ketil Stokkan, Ronny Grannes, Chand, Tone Måøy, Odin Landbakk, Børge Pedersen, Dag Ingebrigtsen, Skei & PT, Bernt Bodal, Elg samt Terje Tysland selv.

Med seg på scenen har artisten vårt eminente band bestående av Brian Mitchell, Heather Hardy, Harald Rossetnes, Terje Grande, Daniel Viken og Lars Øivind Meland under ledelse av kapellmester Skjalg Raaen. Kveldens konfransier er Brynjar Meling.

Noen ekstra godbiter og overraskelser vil  det også komme.

Tyslands inspirasjon da han dro ut som sjømann som 15 år gammel ble cajun-musikken og trekkspillet fra sumpene i New Orleans - som han blandet med gitarspillet fra Jimi Hendrix. Dette kommer  også  konserten til å bære preg av ... Sett av kvelden! Dette blir heftig, svett og sydlandsk!