Stakkars Klovn -Terje Tysland - Tribute 40th anniversary

For tredje gang er det et historisk 40-årsjubileum som skal markeres på selve hovedkonserten under Woodland-festivalen – og i år intet mindre enn jubileet for Terje Tyslands solokarriere, som startet med det legendariske albumet Stakkars Klovn i 1977.

Udødelige klassikere som «Klokker’n» og «Ka' e' du så gla' fer», og noen mer ukjente låter, skal tolkes av et kobbel av musikere fra inn- og utland, med Terje Tysland selv som hedersgjest. Noen ekstra godbiter og overraskelser blir det helt sikkert også. Tyslands inspirasjon da han dro ut som sjømann som 16-åring ble cajun-musikken og trekkspillet fra sumpene i New Orleans – som han blandet med gitarspillet fra Jimi Hendrix. Dette kommer konserten også til å bære preg av… Sett av en helaften til å dykke ned i Tyslands utrolige verden! Dette blir heftig, svett og sydlandsk!

Billetter til Stakkars Klovn -Terje Tysland - Tribute 40th anniversary

1. Lør 4. nov kl 20:00 670 kr   NTE Arena - Rock Cit Woodland-festival Les mer Kjøp